You are currently viewing Az „elmúlt” varázslatos ereje

Az „elmúlt” varázslatos ereje

  • Post comments:0 Comments

Pár napja felhívott egy korábbi ügyfelem és beszámolt arról, hogy megtörtént az, amire már egyáltalán nem számított: bejelentkezett az exe. Igaz, Timi a szakítás után nem próbálkozott visszaszerzéssel, mert annyira megbántotta a pasi, hogy jobbnak látta, ha elfelejti. Danival egy évig tartott a románc-sosem mondták ki, hogy járnak- és mivel egymástól több ezer kilométerre élnek, csak ritkán tudtak találkozni. Amikor viszont sikerült, mindig fantasztikusan érezték magukat együtt, egy pohár bor mellett hajnalig beszélgettek a kanapén, sokat nevettek, moziztak, táncoltak, bármilyen programot talált ki az egyik, a másik biztosan partner volt benne. A búcsú mindig fájdalmas volt, de a kapcsolat sosem szakadt meg egy napra sem. Egymást keltették a messengeren, egész nap cseteltek, fotókon mutatták meg egymásnak a napjukat, így igazából folyamatosan részesei voltak egymás életének.

Tavasszal, mikor egy kicsit komolyabbra kezdett fordulni a dolog, és dönteni kellett volna arról, merre menjen ez a viszony tovább, volt egy furcsa estéjük. Dani hiába volt Magyarországon hosszabb ideig, Timi épp munka miatt elutazott, így csak az utolsó estén tudták összehozni a találkozót. Amin aztán, valamiért minden balul sült el. Rossz lett a vacsora, kiömlött a bor, és mintha az ágyban sem találták volna a korábbi összhangot. Dani úgy köszönt el Timitől, hogy azt mondta „remélem látlak még”. A lány ezen nagyon felhúzta magát, persze nem rögtön robbant, hanem amikor a fiú megérkezett, másnap. Számonkérő, vádló üzenetek váltották egymást, majd Dani közölte, hogy ő úgysem költözik haza, és az egésznek semmi értelme tovább, meg persze azt is, hogy Timi nem a nője, ne írogasson neki ilyen üzeneteket, mert nincs joga hozzá. Ki még nem mondta ugyan a szakítást,de egyértelmű volt, mi következik most, így Timi megelőzte, kilépett a csetből és megszakított minden kapcsolatot Danival.

Persze nagyon rosszul érezte magát, sokat sírt, az első pár hét pokolian nehéz volt. Minden nap a fotóit nézegette, naponta többször megnézte a profilját, és próbálta kitalálni, hogy vajon a fiú gondol-e rá. Így teltek a hónapok. Timi napi rutinjába bekerült Dani új posztjainak megnézése, és a sajnálkozás, hogy ez a jóképű pasas nem akarta őt. Eltelt a nyár, jött az ősz, Timi közben több férfivel is megismerkedett, és egyik új kalandjában pedig egy másik férfival újraélte kedvenc szerepjátékát, amit addig csak Danival próbált ki. Az este után megfoglamazódott a fejében, hogy lehet ő még boldog. Eltelt néhány nap, amíg nem nyitotta meg Dani fotóit, és amikor legközelebb megnyitotta, szokás szerint rábökött a kedvenc fotójára a fiúról, és meglepetésére nem a szokásos sóvárgást, hanem ürességet érzett. Megállapította magában: ELMÚLT.

Másnap hajnalban pittyegett a telefonja, Timi csak délelőtt nézte meg és teljesen ledöbbent. Dani volt. Azt írta, az utóbbi napokban nagyon sokat gondol Timire, maga sem tudja, miért, de folyamatosan körülötte járnak a gondolatai, és hogy úgy érzi, máshogy is alalulhattak volna a dolgok közöttük, és találkozót kért, meg persze azt is közölte, hogy haza akar költözni. A lány nem tudta, hogy mit mondjon erre, örült is nagyon és szomorú is volt egyszerre. Ekkor hívott fel, hogy megtudja, mi történhetett, amiért Dani érzései megváltoztak, és miért csak most, mikor ő már feladta. Jót mosolyogtam, és mondtam Timinek, hogy hát épp ezért csak most. Végigmentünk gondolatban azon az úton, hogy mi is történt, mi változott az ő „kapcsolatukban” az elmúlt időben. Timi nem enegedte el Danit a szakítás után, sőt inkább rágörcsölt a fájdalámra, észrevétlenül energiát közvetített Dani irányába: azzal, hogy folyamatosan rá gondolt, nézegette a képeit, róla fantáziált. Ez mind mind egy kis adag energia, ami Dani irányába indult Timitől. Ezt Dani, tudat alatt érzékelte. Majd mikor a lány kijelentette, hogy „elmúlt” egy csapásra elengedte ezeket az energiákat,és ahol egy erős energia volt jelen addig, most hirtelen a nagy semmi lett.  A keletkező energiahiányt és a távolodást pedig a fiú rögtön megérezte és reagált is rá tudattalanul, egyre többször gondolt rá, hiányozni kezdett neki, hiszen valójában még benne is megmaradt a közöttük lévő érzelem, így ahogy a lány távolodni kezdett, ő lépett közelebb. Ez ráadásul annyira egyértelműen így múködik mindig, hogy egy külön technikát is alkalmazunk, amivel ezt az állapotot elő lehet idézni. Szóval, ha véletlenül nagyon rágörcsöltél volna az exre, és ezzel eltolod magadtól, nyugi, van rá megoldás!

Timi és Dani pedig elvileg hamarosan találkoznak. Én nagyon drukkolok nekik. 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?