You are currently viewing Az ÉN történetem-avagy hogyan lettem a “Visszaszerzési” specialista

Az ÉN történetem-avagy hogyan lettem a “Visszaszerzési” specialista

  • Post comments:0 Comments

15 és fél éves voltam. A srác helyes volt, de első látásra nem tetszett. Valószínűleg én se neki, mert a testvéremnek udvarolt elsőként. Aztán egyszer, nem is tudom, hogyan de egymásra néztünk és valami mindkettőnkben elindult. Nem sokkal később már egy párt alkottunk. Nme volt könnyű eset, falu bikája típus, de abban a közegben én is jó csajnak számítottam, így bátran, magabiztosan engedtem bele magam és eléggé el is engedtem magam a dologban. Néhány hónap után aztán bekerült a társaságba egy új lány, ráadásul egészen más típus, mint én. Hirtelen ő lett az új, az érdekes, mindenki vele kezdett el foglalkozni, róla beszélt, és “természetesen” az én bikámnak is muszáj volt őt meghódítania.

Délután még szerelmes andalgás velem, vallomások, ígéretek, közös tervek, én nyugodt lélekkel hazaindultam-több településsel arrébb éltem-és este pedig, ahogy később megtudtam, már az új lánynak udvarolt.

Mikor megtudtam, majd belehaltam. Mert persze, hamarabb tudtam meg mástól, mint ahogy ő maga elmondta volna. Akkoriban, ha valaki nagyon nem érdeklődött már a másik iránt, ebben a társaságban úgy intézték a szakítást, hogy lehetőleg mindenki halja, tudjon róla, és akkor nem volt kérdés, hogy ki hagyott el kit, és hogy a szakítás valóban megtörtént. Az én szerelmem is így tett. Email híján akkor még hagyományos levélben szakított, és úgy adta fel, hogy mindenki jelen volt.

Azontúl, hogy rettenetesen fájt, és nagyot csalódtam, -mert akkor már teljesen belezúgtam-, iszonyú megalázó is volt. Az érzés pedig, hiába teltek a napok, nem csökkent, sőt. Egyre rosszabbul éreztem magam, egyre inkább fájt, és mivel úgy éreztem, nem tudom és nem is akarom elfelejteni, motoszkálni kezdett bennem, hogy visszaszerzem.

Nehezen indult, hiszen neki új szerelme volt, aki ráadásul ott volt vele folyamatosan, Én pedig csak havonta vagy háromhetente utaztam oda, és így sokkal ritkábban tudtam megmutatni neki, milyen ellenállhatatlan is vagyok. Mivel az új lány bekerült a társaságba, így még nehezebb dolgom volt. A közös társaság és az így megélt közös élmények, még inkább közelebb hozták őket egymáshoz. A közvetlen találkozásból így nagyon kevés jutott, keresnem kellett hát más csatornákat, amin keresztül információkat juttathatok el hozzá. Akkor még nem volt Facebook, így összebarátkoztam egy haverjával, akinek a tesóm tetszett, és megemlítettem neki, csak úgy mellékesen, hogy készült a nővéremről és rólam egy fotósorozat, bomba jó képekkel. Mikor rákérdezett, felajánlottam, hogy küldök neki párat, természetesen csakis olyat küldtem, amin a tesóm mellett én is ott vagyok mindegyiken és tényleg bomba jól néztünk ki rajta mindketten. Nem direkt szexin, hanem ártatlanul. Van az a szexiség, ami úgy tűnik, mintha nem is tudnál róla, hogy szexi vagy.

Akkoriban kezdtem énekelni, és amikor tudtam, hogy az exem készül a bátyámhoz valamit szerelni, az ablakból figyeltem, hol jár, és amikor már nagyon közel volt, beraktam a lejátszóba egy gyönyörű dal zenei alapját és elkezdtem énekelni, így amikor ő elment az ajtóm előtt, épp gyönyörű éneket hallhatott: egy olyan oldalamat csillogtattam meg neki, amit nem ismert addig.  Majd kinyitottam az ajtót, és úgy tettem, mintha nagyon meglepődnék, hogy ő ott van, kicsit “zavarba is jöttem”. Behívtam a szobába, és mondtam, hogy hozok neki valamit inni, ezzel kimentem. Előtte persze bekészítettem egy szerelmes levelet, amit persze én írtam magamnak, és úgy helyzetem el, hogy lehetőleg nem legyen feltűnő, épp csak annyi lógjon ki a széléből, ami felkelti az érdeklődését, hogy meg akarja nézni, mi az, ki írta. Amikor visszaértem a szobába, a levél a helyén volt, de a szemén láttam: elolvasta, és célba ért mindkét üzenet-hogy izgalmas lány vagyok, és, hogy elveszít.

Csak néhány trükköt írok le ide, mert igazából ezek csak kedvcsinálók, a mai kor lehetőségei már egészen mások, sok szempontból sokkal egyszerűbb végig vinni ezt a tchnikát, másrészt viszont sokkal inkább kell figyelni az apróságokra. Az elv viszont most is ugyanaz, a működésünk, mindkét oldalon, ugyanaz.

Öt hónapomba telt, mire egy buli végén megtört a jég, és azt mondta: szerelmes vagyok beléd. Öt hónap! De minden perc megérte. Ezalatt az öt hónap alatt olyan tudást alapoztam meg, amivel aztán később magamnak és másoknak is nagy segítség voltam hasonló helyzetben.

Igen, magamnak is. Ezt a fiút végül én hagytam el, három év után, mert jött egy újabb szerelem. Több páromot én hagytam el, többen pedig engem, de itt legalább be tudtam vetni a korábban tanultakat, és tovább is fejlesztettem. Közben persze elkezdtem másoknak is segíteni az exük visszaszerzésében, vagy a kinézett nő/férfi meghódításában. Nagyon büszke vagyok arra, hogy több kapcsolatból boldog házasság lett. Most már nekem is van egy boldog házasságom, ezeknek a soroknak a megírására épp a párom biztatott, aki majd tíz éve követi nyomon, és a szabadságom meghagyásával támogatja, hogy akinek szüksége van a segítségemre, bármikor el tudjon érni.

De pontosan tudom, milyen borzalmas, milyen szívettépő, milyen felforgató és megsmmisítő érzés, amikor a szeretett ember azt mondja, már nem akar téged, vagy mást szeret, vagy már téged nem.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?