You are currently viewing (KÖNYVRÉSZLET) Csináltass-e szerelmi mágiát? Csinálj-e szerelmi mágiát te magad?

(KÖNYVRÉSZLET) Csináltass-e szerelmi mágiát? Csinálj-e szerelmi mágiát te magad?

  • Post comments:0 Comments

 

Szerelmi kötés 100 ezerért?

Már megtetted? Hahaha!!! Nevetnem kell! Igen, rajtad nevetek, és mindenkin, aki ezzel próbálkozik.

Nyugi, magamon is, én is megtettem, többször is, ezért is tudom, hogy kábé mennyit is ér. Persze, biztos van, akiinek működik, de vajon mi működik? A „szerelmi kötés”? Vagy inkább az, hogy az illető elhiszi, hogy sikerülni fog és emiatt nem görcsöl annyira, vagyis az energiái nem koncentrálódnak befeszülve a másik irányába folyamatosan, hanem elengedi magát,nem mászik a másik nyakára(mert ugye biztos abban, hogy úgyis visszajön, elintézte) és ezáltal meghagyja a lehetőséget az exnek, hogy hiányt érezzen, nosztalgiázzon, kíváncsiskodjon majd lépjen? Hm. Döntsd el magad! Én már eldöntöttem, miután megtapasztaltam.

Ugye milyen egyszerűnek tűnik? Elmész, vetnek Neked kártyát (amiből persze nagyjából mindig az látszik, hogy még van remény) adsz egy fotót az exről, és néhány ráolvasás meg gyertyaégetés után rohan is hozzád vissza. Szerinted mitől is működne ez? Ha ez van megírva nektek, nincs miért aggódnod, akkor úgyis ez fog következni, tehát felesleges a kötés. Ha nem ez következne és te beleavatkozol, akkor ugye ráerőlteted az akaratod egy másik emberre. Szerinted ez fehér vagy fekete mágia?

Ha te hiszel ebben- márpedig bizonyára hiszel, különben nem gondolkodnál azon, hogy „szerelmi kötést” csináltass- akkor hallottál már arról, hogy más akaratának a tudtán kívüli befolyásolása nagyon-nagyon negatív energiákat teremt, amiket te is, és a készítő is szépen visszakaptok. Mit gondolsz, van olyan ember, aki elhiszi, amit csinál, és bevállalja, hogy fekete, ártó energiákat hozzon a saját életébe, azért, hogy te még kicsit hetyeghess az exszel? Ugye, hogy nem.

Na már most akkor mi történhet? Vagy ő maga sem hisz ebben, vagy nem csinál fekete mágiát, vagyis nem befolyásolja a másik akaratát. Akkor mi is történhet szerelmi kötés címén? Megpróbálja felerősíteni a meglévő érzelmeket, tehát a MÁR MEGLÉVŐ érzéseket kezdi erősíteni. Aztán vagy sikerül annyira, hogy visszajön, vagy nem. Ha sikerül, akkor általában ott van mellette ezer meg ezer másik tanács is, például, hogy mit csinálj és mit ne.

EZT TE IS MEG TUDOD CSINÁLNI!!!

Méghozzá úgy, hogy semmi rossz energiát nem termelsz vele, így nem is fog visszajutni hozzád az ártő szándékod. Attól még ugyanis, hogy te szeretsz valakit, és szerelemből, a boldogság utáni sóvárgásból kísérled meg visszafordítani az exed feléd, attól az még ártó energia. Mert a szabad akaratában korlátozod, megkötöd a saját akaratát, így nem tud azon az úton haladni tovább az életében, amiben ő szíve szerint szeretne.

Ha viszont csak és CSAKIS olyan dolgokat vetsz be, amik nem erőltetik rá a kiszemeltre egy másik ember akaratát, hanem például lehetőséget adnak neki, hogy ha érez irántad, azt ki tudja fejezni, vagy, például finoman eszébe juttatod magad, vagy segítesz neki, hogy többet gondolhasson rád, az nem ártó szándék, vagyis nem negatív energia.

ARRA AZONBAN SZÁMÍTS, hogy ha az energiák szintjén akarsz beavatkozni, az ő érzései erősödésével a te érzéseid is erősödni fognak!!!! Szóval, csak akkor kezdj bele, ha elbírod, hogy még jobban fájjon, még többet gondolj rá, még erősebben hiányozzon.

Amikkel nem árthatsz, de segítheted az ex visszahódítását:

  1. Vegyél egy fehér gyertyát. Ülj, le, hallgass ezoterikus vagy meditációs zenét, mert segít a koncentrálásban, megnyitja az energia szelepeid, és erősíti a kapcsolatod a feletted lévő hatalommal. Idézd fel őt, és ha megvan a kép, kezdj el beszélni hozzá. De sosem akarom, vagy szeretném, hanem kijelentő módban. És csakis olyanokat, amik nem arra irányulnak, hogy mit érezzen irántad! Jöjjenek Hozzám az érzéseid. Minden érzésed hozzám jöjjön. Bátran mutasd ki az érzéseid, nyitott vagyok az érzéseidre.

Ezt ismételgesd nyugodtan, halkan, lassan, és ehhez hasonlókat. Egy kis néhány soros versikét, mantrát is írhatsz magadnak.

  1. Ha este lefekszel, ellazult állapotban képzelj el egy lépcsőt, és sétálj le rajta 10-ig. Amikor megérkeztél, érezni fogod, hogy kicsit más állapotba kerültél. Mondd magadnak, hogy szeretnéd tudni, hogy xy (exed nevét mondd) mikor van fogadóképes állapotban ahhoz, hogy üzenj neki. Mondd magadnak, hogy ekkor fel fogsz ébredni, és tudni fogod, miért ébredtél fel.

Fel fogsz ébredni éjszaka, és tudni fogod, miért. Szintén lépcső 10 lépcsőfokot lesétálsz rajta. Ellazult állapotban leszel, de vigyázz, hogy ne aludj bele (velem többször előfordult) Idézd fel a kedvesed, és mondd magadban, hogy most neki fogod küldeni ezeket a képeket. Idézz fel három olyan emléket, amikor nevettetek, jól éreztétek magatokat együtt, amikor még tudod, hogy szerelmes volt, vagy legalábbis boldog volt veled.

 

  1. Állítsd korábbra az ébresztőt, mint ahogy fel kell kelned. Nagyjából 20 perccel korábbra. Félálomban kell, hogy maradj, ne ébredj fel teljesen, de tartsd magad tudatos szinten. Csukd be a szemed, és képzeld el, hogy boldogok vagytok együtt, nevettek, jól érzitek magatokat. Ne régi emléket idézz fel!!!! Ilyenkor új képek kellenek!!! A jövő képei!

Nagyon fontos, hogy ne erőltesd, ne agyból jöjjenek a sorok, hanem a vágyak szintjéről. Tehát, amire vágysz vele kapcsolatban, hogy visszajön, szerelmet vall, ölelitek egymást, mosolyogtok, boldogok vagytok, nevettek. Ilyen képek kellenek. Nem sok, 2-3, de azt lásd nagyon részletesen. A ruhán a gombot is figyeld meg, és a környezetet, a szemöldökében a hosszabb szálakat, bármit, az a lényeg, hogy részletgazdag legyen, és a legfontosabb, hogy az érzést, éld meg, hogy milyen jó. Nem hogy milyen jó lenne, nem, hogy milyen jó lesz, hanem JELENBEN, hogy milyen jó!

Ezek a technikák pont olyan energiákat termelnek, amik segítenek téged a visszahódításban, kicsit nyitnak rajta feléd, de nem ártanak egyikőtöknek sem. Egyetlen hátrányuk, hogy a te érzéseidet jól felerősítik, viszont, ha már úgy kezdesz bele, hogy felkészülsz rá, számítasz erre, akkor könnyebb elviselni, könnyebb megbírkózni azzal, hogy egy ideig még többet lesz az eszedben, még erősebb lesz a hiánya.  De segítik a célod.

Fontos, hogy minden technikát vágyként élj át! A vágy nagyon sok energiát tud termelni, amik aztán elkezdenek dolgozni. De tiszta vágy kell hozzá, nem sóvárgás, nem magad lesajnálása, hogy de jó lenne, de nekem ez úgyse fog menni, na de tegyünk egy próbát…NEM!  Hanem csak úgy játssz el a gondolattal, hogy mit éreznél akkor, ha…Tét nélkül képzeld el, és érezd át azt a nagyon is melengető, boldogító érzést, nem másért, nem a visszaszerzésért, hanem az érzésért magáért. Akkor működni fog, meglátod!

 

Vélemény, hozzászólás?