KONZULTÁCIÓ

Akkor érdemes igénybe venned, ha

  • nem megy a feldolgozás és a továbblépés
  • vissza szeretnéd hódítani a szerelmed, és biztosra akarsz menni, nem akarod hogy még jobban eltávolodjatok egymástól
  • új életet akarsz kezdeni a szakítás után
  • párt szeretnél találni

A konzultáció során attól függően, hogy mi a problémád és a célod, a kommunikációs tanácsadás és a proaktív coaching eszközeivel segítelek.   

VOLTAK HASONLÓ GONDOLATAID?

“Csak odamegyek, letérdelek, elmondom neki, hogy mennyire szeretem, és nem tudok nélküle élni, ő ezt végre megérti, átölel, és boldogan élünk tovább együtt.”

“Írtam neki egy hosszú levelet, amiben benne van részletesen, hogy mennyire szeretem, és hogy ő a legfontosabb dolog az életemben, nélküle nem eszem és nem alszom, és semmi örömöm nincs. Ha elolvassa, biztos visszafogad.”

“Kiírtam a facebookra, hogy szingli vagyok, és becsekkoltam a legmenőbb buliba, hogy lássa, nem sírok utána!”

NE TEDD!

Csak néhány a klasszikus hibákból, amivel végképp elronthatod a visszaszerzést! Ne Tedd! Ha úgy érzed, nem megy egyedül, bizonytalan vagy, hogy jó-e , amit épp tenni készülsz, vagy csak nagyon ki vagy készülve és nem tudod összeszedni magad, gyere el konzultációra, ahol alkalmanként egy-másfél órában a te problémádra szabottan akár lépésről lépésre tervezzük meg az exed visszaszerzését!

NEM SZERETNÉL TANÁCSADÁST, DE NEM AKAROD EGYEDÜL CSINÁLNI?

A legnagyobb öröm ezeket a visszajelzéseket kapni!

Amikor szakított velem a barátom, nagyon magam alá kerültem. Úgy éreztem nincs értelme tovább az életemnek, legalábbis nem tudtam hogyan tovább. Őszintén: semmi kedvem nem volt a továbbhoz. El voltam keseredve, nem láttam magam előtt semmilyen utat, csak azt tudtam, hogy most a feje tetejére állt minden. Borzasztóan fájt, hogy elhagytak, lelkileg teljesen összetörve éreztem magam. És akkor el kezdtem erről beszélgetni Lillával…. Nem faggatózott, megértett. Nekem már ez nagy segítség volt. Pontosan tudta, mit élek át. Ha volt kedvem szomorkodni, meghallgatott. Mellettem állt a legnehezebb időszakban. Aztán elmondta szépen lassan a saját tapasztalatait, amire figyelmes lettem. Egyszerre reménnyel, majd erővel töltött meg, ahogy hallgattam őt. Tudott olyan dolgokat mondani, aminek éreztem a mély igazságát és ami arra buzdított, hogy ne adjam fel. Kézzelfogható lépésekben a kezembe adta a visszaszerzés lehetőségét, nagyon sokat tanultam belőle. Végre lett célom, el tudtam merülni a cselekvésben, melynek sikere további erőt adott a folytatáshoz. Hogy végül visszaszereztem-e maradjon az én titkom. Annyit elárulhatok, hogy boldog ember lett belőlem.

Anett, 25

A Te segítséged nélkül nem ment volna. Amikor azt hittem végleg elveszítem a szerelmem, Te ott voltál mellettem, és a pontos útmutatásod segítségével sikerült őt visszaszereznem úgy, hogy a mai napig nagyon boldog párkapcsolatban élünk. Nagyon ismered az emberek viselkedését és működését, és egyből átlátod, mit miért tesz valaki. Én nagyon mélyponton voltam, amikor hozzád fordultam, teljesen össze voltam zavarodva, de te segítettél, hogy kitaláljak a sötétből, és vissza kapjam nekem a reményt, és a szerelmemet. Köszönöm Neked! 

Gabi, 32

Pasiként, hát nem könnyű egy ilyen „konzultációra” elmenni. Izgultam eléggé, őszinte leszek, nem is hittem az egészben. De vissza akartam kapni, mert tudtam, hogy nélküle nincs élet. Olyan volt, mintha már régóta ismernénk egymást, jó volt végre kidumálni magam és rávilágítottál arra, hol rontottam el, és hogy szerezhetem vissza. Örülük, hogy hittem neked, mert két hónap múlva már együtt voltunk és azóta is! Köszönöm még egyszer. Peti

Peti,29

Konzultáció személyesen vagy ZOOMON

HÉTFŐ-SZERDA 08:00-20:00-ig

Ha nem tudsz várni, akkor válaszd az ügyeletet!

Ne félj felhívni, vagy írni nekem. Várlak szeretettel, és megértéssel bárhol, bármikor. 

KONZULTÁCIÓS ÁRAK

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Egyénre szabott segítségnyújtás, és egyéni tanácsadás. A kapcsolatotokra, és a szerelmed személyiségét figyelembe véve egy konkrét terv és stratégia kialakítása. A feldolgozást, a visszaszerzést, vagy a továbblépést illetően.

ZOOM KONZULTÁCIÓ

Nem gond, ha nem élünk egy városban, skype-on vagy más videós csevegő felületeken is igénybe tudod venni a tanácsadást.

ÉJSZAKAI ÜGYELET

Az éjszakai ügyeletet bármikor igénybe tudod venni. Azéert alakítottuk ki ezt a csomagot, mert a szakítások 83%-a este történik. Ha gyors segítségre, megértő fülekre és segítségre van szükséged, keress bennünket bizalommal.

NINCS SZÜKSÉGED KOZULTÁCIÓRA?

MENJ BIZTOSRA, ÉS NE CSINÁLD EGYEDÜL!

A könyv azoknak a nőknek szól, akik szeretnének újra boldogok lenni az exükkel, és ezért vissza akarják hódítani. A könyvben teljes útmutatót találsz, kommunikációs stratégiát az első hónaphoz + naptárt feladatokkal, hogy könnyebben túléld a legnehezebb időszakot, az első 21 napot.

8900 Ft 

helyett 6500Ft

A könyv azoknak a férfiaknak szól, akik szeretnének újra boldogok lenni az exükkel, és ezért vissza akarják hódítani. A könyvben teljes útmutatót találsz, kommunikációs stratégiát az első hónaphoz + naptárt feladatokkal, hogy könnyebben túléld a legnehezebb időszakot, az első 21 napot.

8900 Ft 

helyett 6500 Ft