You are currently viewing Töröljem, tiltsam? Vagy posztoljak bulifotókat ezerrel? Íme néhány tipp, hogyan viselkedj a facebookon szakítás után, ha vissza akarod szerezni a párod! 1. rész

Töröljem, tiltsam? Vagy posztoljak bulifotókat ezerrel? Íme néhány tipp, hogyan viselkedj a facebookon szakítás után, ha vissza akarod szerezni a párod! 1. rész

  • Post comments:1 Comment

Átállítsam a státuszom egyedülállóra? Leszedjem a közös fotókat? Cseréljek profilképet? Legyek elérhető, vagy ne legyek elérhető sokáig?

Csak néhány kérdés a- komolyan mondom- nagyjából végeláthatatlan listából, ami felmerül bennünk a facebookkal kapcsolatban, ha szakítanak velünk.

Nem is hinnéd, milyen fontos, mennyi múlik rajta! Én azt gondolom, hogy az online viselkedés, ma már nagyjából fele annak, amivel a képet formálhatod magadról az exedben, amivel ügyesen trükközhetsz (és persze óvatosan), gyakorlatilag a legjobb csatorna és a leggyorsabb is, hogy információkat juttass el hozzá, és ezzel segítsd magad a visszaszerzésben. Persze, ha megfelelően használod.

Legyél felnőtt!

Nem korban, hanem fejben, megfontoltságban.

Szakítás után teljesen természetes, hogy őrjöngsz, én legalábbis szoktam, ez még ok is, de ezt NE a facebookon tedd!  Főleg ne törléssel, tiltással, szomorú képek posztolgatásával! Ettől már csak egy rosszabb van: berúgsz, cicivillantós, vagy pasiként csajokat fogdosós fotókat készíteni és telerakni vele az üzenőfalad, meg sztorikat feltölteni.

Mielőtt ilyenekre vetemednél, gondold végig, hogy mit üzensz ezzel? És, hogy mi a célod, és vajon ez az üzenet a célod felé visz-e?

Pontosan ismerem ilyenkor milyen baromságok jutnak az eszedbe, amivel megpróbálod jól megmagyarázni, hogy miért is van szükséged az exed azonnal tiltására. Például: jobb is, ha nem látom, nekem ezentúl ne írogasson, nem akarom minden nap látni a pofáját, ahogy ott vigyorog az ismerőseim között, nem akarom látni, hogy milyen jól érzi magát,  blablabla.

Igazából egyet akarsz elérni ezzel, hogy neki fájdalmat okozz, hogy visszaadj abból, amit ő okozott neked.

Előre szólok: NEM FOG SIKERÜLNI! Mert ez persze neki rosszul fog esni, de kb ennyi, plusz csalódni is fog benned, azt fogja gondolni, hogy nem is volt igazi a szerelmed, ha a szakítás után így elvágod a szálakat.

Tudod, kinek fog ez fájni? NEKED!

Az első néhány órában megkönnyebbülsz, megrázod magad, majd egyre rosszabb lesz a kedved, és végül iszonyúan fog fájni, hogy most már ez a szál is elszakadt, és ő még mindig nem tesz semmit. Ez a toporzékolás ugyanis ennek szól! Hogy valahogy kikényszerítsd belőle, hogy máshogy legyen Veled, hogy meggondolja magát. Nem fogja, vagy ha meggondolja magát, az nagyjából 1-2 hétig tart, majd még nagyobb erőt vesz, és még messzebbre megy.

Figyelj. Tudom, hogy nehéz, de a legfontosabb: higgadj le.

Racionálisan gondolkozz, ne hagyd magad gondolatokban, érzelmekben elszállni. Ilyenkor a józan gondolatok, a mantrázható erőt adó kis sorok kellenek. És az, hogy végig gondold,mi a célod, és aszerint cselekedj.

A kapcsolatot már csak azért sem szakítsd meg, mert a legjobb terep arra, hogy célzottan üzengess neki és formáld a képet a fejében magadról. Persze csak finoman, nem direkt módon. Megvan ennek a maga szépséges, izgalmas technikája, amit a könyveimben kifejtettem.

De ahhoz hideg fej kell, és önuralom, hogy végig tud csinálni.

Szóval első körben a facebookon semmi kommunikáció, nulla posztolgatás, hanem: CSEND!!! Nem kell semmi információt közölni magadról egy darabig. Hidd el, a csendnek óriási ereje van. Ahogy az információ megvonásnak is. Felkelti az érdeklődést.

Szóval maradj a fenekeden, ami a facebookot illeti.

Nem kell sokat várni, és mivel ebben az időszakban, ha az én tanácsaimat követed, Neked úgyis más feladataid lesznek, amiket nagyon fogsz élvezni, nem lesz annyira fájdalmas a kivonulás.

Ha részletesebben szeretnéd tudni, mi a jó facebook taktika a visszaszerzéshez, a teljes visszaszerzési útmutatókat tartalmazó könyveimben bőven írtam a témáról, megtalálod őket a Könyveim menüpontban.

 

Hamarosan jön a 2. rész, a bulifotós posztok megfelelő alkalmazásáról a visszaszerzésben!

This Post Has One Comment

  1. Margó

    Nagyon igaz !!! Már olvastam is rolla
    Bizom benne nekem sikerülni fog
    Mert ahol tűz volt ott parázs is maradt

Vélemény, hozzászólás?