You are currently viewing Töröljem, tiltsam? Vagy posztoljak bulifotókat ezerrel? Íme néhány tipp, hogyan viselkedj a facebookon szakítás után, ha vissza akarod szerezni a párod! 1. rész

Töröljem, tiltsam? Vagy posztoljak bulifotókat ezerrel? Íme néhány tipp, hogyan viselkedj a facebookon szakítás után, ha vissza akarod szerezni a párod! 1. rész

Átállítsam a státuszom egyedülállóra? Leszedjem a közös fotókat? Cseréljek profilképet? Legyek elérhető, vagy ne legyek elérhető sokáig?

Csak néhány kérdés a- komolyan mondom- nagyjából végeláthatatlan listából, ami felmerül bennünk a facebookkal kapcsolatban, ha szakítanak velünk.

Nem is hinnéd, milyen fontos, mennyi múlik rajta! Én azt gondolom, hogy az online viselkedés, ma már nagyjából fele annak, amivel a képet formálhatod magadról az exedben, amivel ügyesen trükközhetsz (és persze óvatosan), gyakorlatilag a legjobb csatorna és a leggyorsabb is, hogy információkat juttass el hozzá, és ezzel segítsd magad a visszaszerzésben. Persze, ha megfelelően használod.

Legyél felnőtt!

Nem korban, hanem fejben, megfontoltságban.

Szakítás után teljesen természetes, hogy őrjöngsz, én legalábbis szoktam, ez még ok is, de ezt NE a facebookon tedd!  Főleg ne törléssel, tiltással, szomorú képek posztolgatásával! Ettől már csak egy rosszabb van: berúgsz, cicivillantós, vagy pasiként csajokat fogdosós fotókat készíteni és telerakni vele az üzenőfalad, meg sztorikat feltölteni.

Mielőtt ilyenekre vetemednél, gondold végig, hogy mit üzensz ezzel? És, hogy mi a célod, és vajon ez az üzenet a célod felé visz-e?

Pontosan ismerem ilyenkor milyen baromságok jutnak az eszedbe, amivel megpróbálod jól megmagyarázni, hogy miért is van szükséged az exed azonnal tiltására. Például: jobb is, ha nem látom, nekem ezentúl ne írogasson, nem akarom minden nap látni a pofáját, ahogy ott vigyorog az ismerőseim között, nem akarom látni, hogy milyen jól érzi magát,  blablabla.

Igazából egyet akarsz elérni ezzel, hogy neki fájdalmat okozz, hogy visszaadj abból, amit ő okozott neked.

Előre szólok: NEM FOG SIKERÜLNI! Mert ez persze neki rosszul fog esni, de kb ennyi, plusz csalódni is fog benned, azt fogja gondolni, hogy nem is volt igazi a szerelmed, ha a szakítás után így elvágod a szálakat.

Tudod, kinek fog ez fájni? NEKED!

Az első néhány órában megkönnyebbülsz, megrázod magad, majd egyre rosszabb lesz a kedved, és végül iszonyúan fog fájni, hogy most már ez a szál is elszakadt, és ő még mindig nem tesz semmit. Ez a toporzékolás ugyanis ennek szól! Hogy valahogy kikényszerítsd belőle, hogy máshogy legyen Veled, hogy meggondolja magát. Nem fogja, vagy ha meggondolja magát, az nagyjából 1-2 hétig tart, majd még nagyobb erőt vesz, és még messzebbre megy.

Figyelj. Tudom, hogy nehéz, de a legfontosabb: higgadj le.

Racionálisan gondolkozz, ne hagyd magad gondolatokban, érzelmekben elszállni. Ilyenkor a józan gondolatok, a mantrázható erőt adó kis sorok kellenek. És az, hogy végig gondold,mi a célod, és aszerint cselekedj.

A kapcsolatot már csak azért sem szakítsd meg, mert a legjobb terep arra, hogy célzottan üzengess neki és formáld a képet a fejében magadról. Persze csak finoman, nem direkt módon. Megvan ennek a maga szépséges, izgalmas technikája, amit a könyveimben kifejtettem.

De ahhoz hideg fej kell, és önuralom, hogy végig tud csinálni.

Szóval első körben a facebookon semmi kommunikáció, nulla posztolgatás, hanem: CSEND!!! Nem kell semmi információt közölni magadról egy darabig. Hidd el, a csendnek óriási ereje van. Ahogy az információ megvonásnak is. Felkelti az érdeklődést.

Szóval maradj a fenekeden, ami a facebookot illeti.

Nem kell sokat várni, és mivel ebben az időszakban, ha az én tanácsaimat követed, Neked úgyis más feladataid lesznek, amiket nagyon fogsz élvezni, nem lesz annyira fájdalmas a kivonulás.

Ha részletesebben szeretnéd tudni, mi a jó facebook taktika a visszaszerzéshez, a teljes visszaszerzési útmutatókat tartalmazó könyveimben bőven írtam a témáról, megtalálod őket a Könyveim menüpontban.

 

Hamarosan jön a 2. rész, a bulifotós posztok megfelelő alkalmazásáról a visszaszerzésben!

This Post Has 7 Comments

 1. Margó

  Nagyon igaz !!! Már olvastam is rolla
  Bizom benne nekem sikerülni fog
  Mert ahol tűz volt ott parázs is maradt

 2. Margó

  Szeretnék további bejegyzéseket történeteket megoldásokat kapni
  Köszönöm
  Margó

 3. Margó

  Szeretnék további megoldásokat kapni
  Köszönöm
  Margó

 4. Margó

  Szeretnék értesitéseket kapni hogyan szerezzem vissza tippeket megoldásokat
  Üdv
  Margó

 5. Katalin

  Szia! Engem megcsalt majd kidobott a párom. 12 csodás év után. De aztán el sem tudott hagyni, ír, hív, jön is ugyanúgy mint addig. Nem éltünk eggyütt, csak együtt voltunk. Én elváltam, 3 gyermekkel, ő az édesanyjával él. Hétvégente jött mindíg, és most is ugyanúgy jön. De közben megvan az új barátnő is, aki elvette tőlem, érzelmileg. Nem olyan mint volt. Nem mond szép becéző szavakat, nem mondja hiányzol, szeretlek, imádlak. Ezek mind voltak rég, de most nincs. Csak eljön itt van velem. Azt mondja nem szeretne elhagyni, velem szeretne maradni. De semmi sem a régi màr. Beszélget az új barátnővel, ágyba is bújnak. De én màr nem bírom sokáig így. Közel 30 kg fogytam azóta, és tönkre mentem. Testileg, lelkileg. Mit tegyek? Elküldjem? Vagy várjak míg kitombolja magát és vissza tér hozzám? De elküldeni nincs erőm. Úgy éreztem mindíg, hogy ő jelenti nekem a világot, a gyermekeimmel eggyütt. Kérlek segíts! Adj tanácsot.

 6. Sandor

  Nagyon jo

 7. Eszter

  A facebookon töröltem, mert fájna az arcát látni az oldalamon minden nap, és az oldala tetején virított 3 hónapja a Nothing else matters Metallica, amin megjelöltem őt. Azt töröltem, hogy ne neki kelljen.

  De az instán követjük még egymást, nem vágott vissza azzal hogy onnan meg ő rúg ki engem.

  2 és fél hete szakított velem, és minden nap egyre jobban fáj.

Vélemény, hozzászólás?