ESTI ÜGYELET

Nem tudod mit csinálj, most szakított veled. Legszívesebben azonnal felhívnád, de tudod, nem teheted. Nem bírsz egyedül lenni, de nem akarsz senkit zavarni a fájdalmaddal, kétségbeeséseddel, vagy az éjszaka közepén felébreszteni, hogy kisírd magad. 

Este van. Sötét, hideg. Ülsz az ágy szélén, a szíved tele fájdalommal, minden őrá emlékeztet. Itt van az illata, néhány ruhája, az ajándékok, amiket tőle kaptál, a kis plüss, amit nyaraláson együtt vettetek, de ő nincs sehol. Elhagyott. Iszonyú súly a mellkasodon, csak sírsz és sírsz és nem bírod abbahagyni. Arra gondolsz, hogy mindenki épp moziba indul a párjával vagy vacsorát főznek, összebújnak, te pedig itt vagy végtelenül egyedül. A szíved darabokban, mindened remeg, a gyomrod görcsben, és zokogsz. Nincs itt senkid, túl késő van, hogy a barátnőd felhívd, hisz holnap dolgozik, meg ő amúgy se szerette a párod, biztos csak örülne, hogy szakítottatok.

Ezért alakítottam ki az “ESTI ÜGYELET”  szolgáltatást!

Mert a legtöbben este szakítanak, és este már senki nem ér rá, nem veszik fel a telefont, nem tudsz kihez fordulni. Tudom milyen szörnyű elhagyottnak lenni, és pontosan emlékszem milyen zokogva, egyedül túlélni az éjszakát.

Ha eljössz az ügyeletre,

Átbeszéljük, hogy mi történt

Kielemezzük, hogy mi lehetett a hiba, amiért szakítottatok

Megtudhatod, ő hogy érzi most magát

Megnyugszol, elmúlik a görcs, a rettentő rossz érzés

Átbeszéljük, hogy mit tehetsz, ha újra boldog akarsz lenni

Ne félj felhívni, vagy írni nekem. 

Várlak szeretettel online vagy személyesen.  

“Gyűlölte minden barátom az akkori csajom. Meg milyen már hogy egy faszi sír. Ezer bocs mindenkinek, de az életem szerelme volt az a lány. Jó mostmár tudom, hogy nem. De akkor kicsit bezuhant a plafon a fejem felett. Nem tudtam kihez fordulni. Köszönöm, hogy hozzád felmehettem.”

Balázs, 34

“Nem mertelek felhívni. Ott álltam a Fröccsteraszon a tömegben, de tök egyedül. A telefon a kezemben, és hajnal negyed 4-kor senkit nem mertem hívni. Életem legjobb döntése volt, hogy akkor oda mentem hozzád. Köszönöm hogy neked hála nem csináltam magamból hülyét előtte.”

Móni, 22

Szakított velem, de tudtam, hogy ezt nem fogom annyiban hagyni. Tökéletes volt a kapcsolatunk, de egyszer csak teljesen megkattant. Mivel barátnőm mesélt rólad, tudtam hogy hozzád kell mennem, azonnal. És annyira megnyugtattál. Köszönöm hogy utána visszaszereztem, neked hála. És köszönöm a litermennyiségű kávét 🙂

Eudoxia,28

Már most tudod, hogy vissza szeretnéd kapni?

MENJ BIZTOSRA, ÉS NE CSINÁLD EGYEDÜL!

A könyv azoknak a nőknek szól, akik szeretnének újra boldogok lenni az exükkel, és ezért vissza akarják hódítani. A könyvben teljes útmutatót találsz + naptárt feladatokkal a legnehezebb időszakhoz, az első 21 naphoz.

6800 Ft 

helyett 4900 Ft

A könyv azoknak a férfiaknak szól, akik szeretnének újra boldogok lenni az exükkel, és ezért vissza akarják hódítani. A könyvben teljes útmutatót találsz + naptárt feladatokkal a legnehezebb időszakhoz, az első 21 naphoz.  

6800 Ft 

helyett 4900 Ft